Preskoči navigacijo
Notranje barve brez konzervansov in topil
Notranje barve brez konzervansov in topil

Notranje barve brez konzervansov in topil: Primerne tudi za alergike!

Notranja barva ima pomembno vlogo pri oblikovanju prostora, v katerem živimo. Za nekatere posameznike, zlasti tiste z občutljivo kožo ali alergijami, pa izbira prave barve postane izziv. V podjetju Caparol ponujamo širok nabor notranjih barv, ki so brez konzervansov in topil, ter so prejele poseben certifikat, ki potrjuje njihovo varnost in primernost za najbolj občutljive uporabnike.

Izbirajte med naslednjimi produkti: 

Indeko-Plus

Caparol extra

PremiumClean

Premium Color

Premium Color Strong

Primalon Seiden latex

Primador-Mat Latex

CapaMaXX-Mat Latex

Indeko-W

Silitol Bio

Meradur Innenkalfarbe

Certifikat varnosti E.L.F. Plus: Vsi spodnji izdelki imajo certifikat, ki zagotavlja, da so brez škodljivih konzervansov in topil. Ta certifikat je rezultat skrbnega preučevanja s strani strokovnjakov, ki potrjujejo, da barve ne vsebujejo snovi, ki bi lahko povzročile alergijske reakcije ali druge negativne učinke na zdravje.

 

Brez topil in konzervansov: Tradicionalne notranje barve pogosto vsebujejo topila in konzervanse, ki lahko sprožijo neželene reakcije pri občutljivih posameznikih. Naše barve so posebej formulirane, da ne vsebujejo teh potencialno škodljivih snovi, kar pomeni, da so primerne za ljudi z občutljivo kožo, alergijami ali drugimi preobčutljivostmi.

 

Raznolik nabor barv: V našem naboru izdelkov boste našli široko paleto barv, ki bodo zadovoljile vsak okus in slog. Ne glede na to, ali iščete nevtralne odtenke za umirjen ambient ali živahne barve za popestritev prostora, imamo nekaj za vsakogar. Barve so enostavne za nanašanje, zagotavljajo odlično prekrivnost in dolgotrajen rezultat.

 

Uporaba v različnih prostorih: Naše notranje barve so primerne za uporabo v različnih prostorih, vključno z dnevnimi sobami, spalnicami, kuhinjami in kopalnicami. Formulacija brez konzervansov in topil ne vpliva le na estetski vidik, temveč tudi zagotavlja varno okolje za vsakdanje bivanje.