Preskoči navigacijo
optimalna
zaščita
lesenih
površin
optimalna
zaščita
lesenih
površin

Lazure Capadur

Za kar najboljšo zaščito in oblikovanje lesenih površin

Lazurni program Capadur omogoča optimalno obdelavo lesenih površin – s trajno lepimi in kakovostnimi rezultati. Program vključuje vsestranske proizvode, kot je na primer univerzalna lazura Capadur UniversalLasur, ali proizvode s specialnimi lastnostmi, kot je na primer Capadur F7-LangzeitLasur s kar najboljšo UV-zaščito. Za vse pa velja naslednje: z lahkoto jih obdelujemo in primerni so za dimenzijsko stabilne in manj stabilne elemente.

Nove možnosti oblikovanja

Bogata ponudba izpolni vse stilske želje in nas navduši za nove, doslej še neznane dizajne. Ponudba sega od klasičnih odtenkov v barvi lesnih vrst do barvno intenzivnih lazur ali lazur v finih sivih odtenkih s srebrnkastim sijajem. Vsi proizvodi so poleg tega na voljo za strojno niansiranje na napravi ColorExpress v individualnih barvnih odtenkih.

Zanesljivi rezultati

CLazure Capadur so pred prihodom na tržišče vedno temeljito preizkušene: v preizkuševalnem laboratoriju, pod direktnimi vremenskimi vplivi in v okviru obsežnega terenskega testiranja v pogojih uporabe v praksi. Profesionalni izvajalci se lahko zanesejo na kakovost. Dopolnitev ponudbe: ustrezne vzdrževalne intervale določimo na kronografu za les Holz-Chronograph iz lastnega razvoja.