Preskoči navigacijo
Programska
oprema za
oblikovanje
Programska
oprema za
oblikovanje

SPECTRUM_mobile

Aplikacija SPECTRUM_mobile je prejela nagrado „GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2018“ Excellent Communications Design Apps kot vrhunska komunikacijska aplikacija za dizajn.

SPECTRUM_mobile: barvni dizajn. Z aplikacijo SPECTRUM_mobile znamke Caparol se prelevite v barvnega oblikovalca. Omogoča vam, da z nekaj koraki obarvate površine po svojih željah. Na željo tudi v živo. Hitreje in enostavneje z digitalnim oblikovanjem barv preprosto ne gre.

Kolekcije: vse, kar ste hoteli izvedeti o naših barvnih kolekcijah. Prelistajte naše interaktivne barvne karte, ali pa izaberite na preglednici barvne odtenke udobno z drsnikom glede na stopnjo odboja svetlobe.

Video v živo: barva, kadar in kjerkoli jo potrebujete. Prebarvajte v realnom času poljubne površine z barvnimi odtenki iz naših kolekcij. Na videoposnetku z enim samim dotikom prsta.

Fotoposnetki: čisto po vašem okusu. Na področju Inspiracija lahko oblikujete montažne notranje stene in fasade. Seveda tudi s pomočjo fotoposnetkov sten svoje hiše/stanovanja.

Mešalnik barv: barve zmešate kar sami. Z animiranim barvnim mešalnikom lahko določite točno mešalno razmerje barvnega odtenka za svojo steno.Odkrijte na novo svet barvnega dizajna z aplikacijo SPECTRUM_mobile!

Link: http://de.spectrum-express.com/