Preskoči navigacijo
Fasadne
barve
Fasadne
barve

Dogovorjeno!

NQG je popolna fasadna tehnologija

Proizvodi NQG združujejo prednosti silikonskih in silikatnih barv. Na eni strani visoki vododobojni učinki, minimalno kredanje, univerzalna uporaba in preprosto obdelovanje, na drugi strani pa močan sprijem s podlago ter mineralna trdota ob ustrezno nizkem navzemanju umazanije in kar najvišji stabilnosti barvnega odtenka. Z neprekinjenim nadaljnjim razvijanjem proizvodov so zdaj učinkovito odpravljeni celo problemi, kot so potečene sledi emulgatorjev in nagnjenost k praskam na fasadi!

Poskrbljeno za varnost

Izkoristite možnosti, ki jih ponuja naša strokovna ekipa za fasade:

  • Fasadne barve NQG Premium-
  • Barvne karte Fassade A1 in Fassade A1 CONCEPT


Dogovorjeno! Če z barvnimi odtenki iz obeh barvnih kolekcij niansirate fasadne barve NQG Premium – ThermoSan, AmphiSilan in Sylitol-NQG – je popoln rezultat zajamčen, saj je to najzanesljivejša kombinacija pri izbiri barvnih fasadnih premazov.

Pri barvnih kartah Fassade A1 in Fassade A1 CONCEPT gre za selekcijo odtenkov iz priljubljene barvne kolekcije 3D-sistem plus. Izbrani so bili samo tisti barvni odtenki, ki pri niansiranju fasadnih barv NQG-Premium dosežejo visoko obstojnost na svetlobi in omogočajo najvišjo stabilnost odtenka na fasadni površini. Tehnična smernica BFS št. 26 nemškega zveznega odbora za barve in zaščito materialnih dobrin "Bundesausschuss Farbe und Sachwertschutz e.V." razvršča v kategorije barvne spremembe, pogojene s starostjo barvnih fasadnih premazov. Samo koda A1 pomeni najboljšo možno kombinacijo veziva (A pri A1 pomeni "komaj vidno kredanje") in pigmenta (1 pri A1 pomeni "neznatna barvna sprememba" po zaslugi zelo dobrih UV-obstojnih anorganskih pigmentov).

 

V kombinaciji s fasadnimi barvami Premium

  • ThermoSan
  • AmphiSilan
  • Sylitol-NQG 

vsi barvni odtenki barvnih kart Fassade A1 in Fassade A1 CONCEPT ustrezajo razredu A1 po tehnični smernici BFS..Nova generacija fasadnih barv Premium s tehnologijo nanokvarčne mreže pomeni v kombinaciji z barvnimi odtenki po barvnih kartah Fassade A1 in Fassade A1 CONCEPT najvišjo stopnjo varnosti, kar zadeva izbiro in izvedbo barvnih fasadnih premazov. Dogovorjeno!