Preskoči navigacijo
Caparol
vaš močan
partner
Caparol
vaš močan
partner

O Caparolu

Doživite kvaliteto!

Podjetje Caparol d.o.o. Slovenija je podjetje ustanovljeno v Sloveniji, leta 2009. Naši cilji pa so prepoznavnost na trgu kot eno vodilnih podjetij z dolgoletno družinsko tradicijo na področju notranjih barv, lakov, notranjih dekorativnih tehnik, fasadnih sistemov, sanaciji betonov, tlakov.

Podjetje Caparol je podjetje z več kot 120 let staro tradicijo in je vodilno podjetje na tem poslovnem področju v privatni lasti družine Murjahn oz. tretje podjetje v tem poslovnem področju, za Akzo Nobel /ICI in PPG/SigmaKalon. Je vodilno podjetje v skupini gradbenih barv na trgih Nemčije, Avstrije in Turčije. Skupina Caparol je pristona že v več kot 50-ih državah po svetu.

Danes po celem svetu raste zavest o varovanju okolja in zdravja, zato se vse bolj pogosto postavlja vprašanje reševanja problemov in iskanja eko proizvodov. Caparol zahvaljujoč dolgoletni izkušenosti lahko ponudi trgu, okolju prijazne proizvode zahtevne na najvišji tehnični ravni.

Matična družba

Caparolova matična družba je DAW SE s sedežem v hesenškem mestu Ober-Ramstadt, Odenwald. Deutsche Amphibolin-Werke – podjetje, ki ga je leta 1895 ustanovil Robert Murjahn, ima danes osrednjo vlogo v nabavi, proizvodnji ter financah, in je še danes neodvisno družinsko podjetje.

www.daw.de