Preskoči navigacijo
Caparol
vaš močan
partner
Caparol
vaš močan
partner

Znanja za sodobno oblikovanje

Koncepti in spodbude za oblikovanje z barvami

 

Stranke si danes želijo vrhunsko individualno kombinacijo barv in materialov – oblikovalske možnosti in znanja so zato vedno pomembnejša. 

Zato smo v ponudbo, ki nima konkurence, vključili številne raznovrstne materiale za fasade in notranje prostore z možnostjo barvnega niansiranja. Delovni materiali, kot so dekorativni ometi ali dekorativne stenske obloge, so poleg klasičnih barv in lakov na voljo za oblikovanje površin enako kot na primer fasadni zidaki ali lahke fasade iz naravnega kamna ali stekla.

Da bi vse stranke lahko izkoristile celotni barvni spekter naših izdelkov, že več let doma in po svetu podpiramo izgradnjo naše decentralizirane tehnologije niansiranja z napravami ColorExpress. S pomočjo najsodobnejšega dozirnega sistema je mogoče – poleg okoli pet milijonov programiranih barvnih odtenkov – zmešati individualne barvne odtenke kar na samem objektu, in to v nekaj sekundah.

Tudi pri oblikovanju lahko priskočimo našim strankam na pomoč s številnimi servisnimi storitvami: naš barvni studio FarbDesignStudio in naše raznolike barvne kolekcije zagotavljajo zanesljivost in inovativnost pri konceptualnem barvnem načrtovanju. Oblikovalska programska oprema SPECTRUM je bila razvita za fotorealistično predstavitev različnih barvnih in površinskih dizajnov na objektih – in s tem za optimizacijo projektiranja in svetovanja stranki.

Oblikovanje