Zasebni potrošniki

Izpolnitev sanjskih bivalnih želja

Caparol vas seznani z različnimi možnosti – in vam pokaže, kako najbolje realizirati želje po lepem bivalnem okolju. Naj bo pri oblikovanju novih prostorov, vzdrževanju obstoječih, energetski sanaciji ali ohranjanju vrednosti z ustrezno zaščito: vedno vam bomo pomagali najti najustreznejše izdelke za konkretne zahteve in pomagali z vzorčnimi primeri odličnih projektov. Pleskarska podjetja v vaši bližini vam bodo načrte strokovno izvedla po navodilih.

S strokovno vgrajeno toplotno izolacijo znamke Caparol boste učinkovito zmanjšali stroške ogrevanja, znižali CO2-izpuste in poskrbeli za dobro počutje v vašem domu.

Več

Naj gre za notranje prostore ali fasade, za les ali beton: za vsa aplikativna področja imamo pripravljene barvne kolekcije s številnimi barvnimi toni, originalnimi vzorci in vzorčnimi kombinacijami.

Več

Naravno obnovljiva, regionalna, energijsko učinkovita. Imamo predlog za vse, ki gradijo odgovorno: inovativni izolacijski sistem na osnovi konoplje združuje trajnostni koncept in energijsko učinkovitost sodobnih izolacijskih sistemov.  Prihrani nam stroške za ogrevanje in aktivno prispeva k varovanju našega skupnega okolja.

Več

Kako poiščete prodajna mesta: vnesite poštno številko ali kraj – in že se prodajna mesta prikažejo na zemljevidu.

Več