Preskoči navigacijo

Caparollove aplikacije za pametne telefone

Inovativni delovni instrumenti

Vse Caparolove aplikacije so preproste za upravljanje in delujejo tudi brez internetne povezave.
Zato so idealen spremljevalec – ob vsakem času in povsod.
 

Caparolova aplikacija za pametne telefone iPhone in Android

Dostop do vseh informacij o izdelkih – ob vsakem času in povsod

Caparolova aplikacija vam tudi na poti omogoča dostop do vseh informacij o izdelkih iz celotne Caparolove ponudbe. Je idealen delovni in svetovalni instrument na gradbišču – ob vsakem času in povsod. Intuitivna navigacija in integrirana iskalna funkcija po področjih omogočata uporabnikom hitro in preprosto uporabo.

V MaterialWorld boste našli vse najnovejše informacije o več kot 800 Caparolovih izdelkih skupaj z dragocenimi napotki za njihovo vgradnjo, s podatki o porabi in praktičnimi nasveti za posamezna področja – predpremaze in impregnacije, barve, omete, gradbene lake in lazure, dekorativne tehnike za notranje stenske površine, zaščito objektov, fasadno in izolacijsko tehniko, akustiko in spomeniško varstvo.
 
Documents, Caparolova knjižnica vsebuje vse pomembne brošure, servisne ponudbe in dokumentacijo. Vse dokumente je mogoče poslati prek povezave za prenos k sebi. S funkcijo „Pojdi na stran“ znotraj dokumenta.

CapaDATA mobile je Caparolov sistem za javne razpise za neposreden prenos standardnih besedil v vašo programsko rešitev Z besedili za javne razpise in vzorčnimi specifikacijami za vsa Caparolova področja gradbenih izdelkov ter z besedilnim pomnilnikom za individualne specifikacije. Možnost izvoza v GAEB-, Word- in PDF-formate.

Shopfinder vam pokaže najhitrejšo pot do najbližje specializirane trgovine z izdelki Caparol ali veletrgovca. Shopfinder omogoča tudi praktično telefonsko funkcijo, izračun poti in podatek o alternativnih nabavnih virih v bližini.

Barcode-Scanner skenerjem črtne kode je mogoče skenirati črtne kode vseh Caparolovih izdelkov. Po skeniranju se vse informacije o zadevnem proizvodu čitljivo prenesejo na vaš pametni telefon.


Productfinder

Hitro in zanesljivo do ustreznega izdelka

  • Caparolov Productfinder vas hitro in zanesljivo usmeri do ustreznih izdelkov za vaše zahteve. Preprosto kliknite na želene kriterije in „v živo" poiščite pravi izdelek za vas. 

    za iPhone

Kronografski priročnik za les

Kronografski priročnik za les Capadur omogoča načrtovanje vzdrževalnih intervalov za premaze na lesenih fasadah.

  • S pomočjo kronografskega priročnika Capadur lahko nastavimo 5 različnih parametrov in z njimi definiramo vzdrževalne intervale za premazovanje lesene fasade vsakega specifičnega objekta.

    za iPhone
    za pametne telefone Android