Preskoči navigacijo
Premium
notranje
barve
Premium
notranje
barve

Premium Notranje barve

Štirje novi mejniki tv obrtništvu

Izkoristite prednosti štirih vrhunskih notranjih barv Caparol Premium: Indeko-plus, PremiumClean, PremiumColor in CapaSilan. O tem ste lahko prepričani – barve so izredno kakovostni nemški proizvodi, ki v več pogledih postavljajo merila.

Doživite izjemno izdatnost in dvojno pokrivno moč barve Indeko-plus. Pustite se presenetiti: pri barvi PremiumClean vas bosta osupnila sposobnost za čiščenje in neobčutljivost za navzemanje umazanije. Z barvo PremiumColor boste dosegli intenzivno barvno brilijanco tudi pri večjih obremenitvah. Popolne rezultate si lahko zagotovite s plemenito mat mineralno barvo CapaSilan, ki ima dolg odprti čas in pri obdelovanju ne pušča delovnih sledi.

Izkoristite vse specifične prednosti teh štirih barv, ki so resnični mejniki v dolgi zgodovini Caparolovih notranjih barv. Verjemite nam na besedo, če rečemo: vsaka od teh barv prepriča na dolgi rok – z vrhunsko kakovostjo, ki vas bo vedno znova navduševala.


K brošuri

Notranje barve za poklicne izvajalce

Visoka kakovost. Pestra izbira. Sodobni trendi.

Notranje barve, ki navdušijo vsakega obrtnika: Izkoristite prednosti bogate ponudbe proizvodov za poklicne izvajalce, v kateri boste našli vedno ustrezno rešitev za različne zahteve delovnega vsakdana. 

Kakovost, inovativnost, trajnost, pestra izbira barvnih odtenkov ali širok razpon ponudbe – naš program notranjih barv postavlja merila v vseh pogledih. Vsi izdelki imajo znak „Made in Germany“, narejeni so s tipično nemško skrbnostjo in odgovornostjo največjega proizvajalca gradbenih barv v Nemčiji. 

Zato vas z veseljem vabimo na ogled Caparolove ponudbe visoko kakovostnih notranjih barv in njihovih posebnosti!