Preskoči navigacijo

Prvovrstna kakovost

Proizvodi visoke kakovosti in strokovno svetovanje

Prvovrstna kakovost nam je zelo pomembna, zato v naši proizvodnji uporabljamo samo najboljše surovine. S stoodstotno kontrolo kakovosti v proizvodnih procesih je poskrbljeno za visoko kakovost recepture in ekološko kakovost naših proizvodov. Že od same ustanovitve podjetja je cilj znamke Caparol, da v celotni panogi stremi k vedno višjim standardom kakovosti in s tem ponuja vedno bolj ekološko prijazne in zdravju neškodljive vrhunske izdelke. 

Da bi bili tem zahtevam kos tudi v prihodnosti, podpiramo znanstvene raziskave in razvoj na področju aplikativne tehnike ter sodelujemo z znanimi dobavitelji in ustanovami. Vendar ne vodimo le v kakovosti in inovativnosti, na mnogih področjih tako rekoč "orjemo ledino", denimo pri notranjih barvah z minimalnimi emisijami in brez vsebnosti topil (E.L.F.).

Ker je kakovost naših proizvodov vedno samo toliko dobra, kot je dobra njihova strokovna uporaba, skrbimo tudi za intenzivno usposabljanje naših strank in svetovanje. Profesionalnim izvajalcem je tako na voljo največja ekipa tehnične službe v tej panogi: strokovna, zanesljiva in v bližini stranke. Poleg tega se več tisoč strank na leto izobražuje pri nas v teoretičnih in praktičnih znanjih. Našim strankam so na voljo obsežne tehnične dokumentacije, lahko se obrnejo na strokovne svetovalce in inženirje aplikativne tehnike ali izkoristijo strokovno telefonsko svetovanje.