Osnovni premazi

  • Enokomponentno antikorozijsko zaščitno sredstvo za grundiranje jekla – ne vsebuje svinca, je predpripravljeno za direktno vgradnjo, vsebuje topila, se hitro suši in se odlično oprime železne ali jeklene podlage. Je primerno za varjenje.

  • Hitro sušeč se antikorozijski 1-komponentni predpremaz na osnovi topil, ne vsebuje svinca, pripravljen za direktno uporabo, s pigmenti za aktivno zaščito pred rjo in hematitom (železovim sijajnikom)

  • Ekološki osnovni premaz na bazi akrilata brez dodanega svinca in kroma. Uporabljamo ga kot osnovni premaz, pred zaključnim CapaTherm W premazom na železu in jeklu. Primeren je za površine, ki so izpostavljene stalni vodi in pari.

  • Hitro sušeči, dvokomponentni, debeloslojni, specialni zaščitni osnovni premaz proti rji, brez svinca in kroma, na bazi epoksidne smole. Obogaten s fosfatom cinka, aktivnim pigmentom in železnimi drobci. Odlikuje ga odličen oprijem na pocinkane ali s cinkovo barvo prebarvane železne in jeklene podlage. Uporablja se kot predpremaz za kasnejše CapaTherm končne premaze.